Sthilaryon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Tabi bu satan arkadaşlara yönelik bir soru. Böyle çok acele ile edinilip günlerce başından kalkılmayıpda LvL60 olaran karakterinizi neden elden çıkarıyorsunuz. Günde en az 5 kişi yeni topik açıyor pazar alanına ACABA NEDEN SATIYORLAR?[signature][hline]Sırada Reklamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sıkılıolar :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sıkılıyorlar tabiki de. ben de lvl60 olmadan önce wowsuz 1 saat bile geçiremiyordum ama şimdi lvl60 da oyun kısırlaştı. 1saat bg beklemek ardından sürekli yenilmek, bir sürü dungeoncu ve noob olduğundan ve oyun daha tam anlamıyla bitmemiş olduğundan sıkılıyoruz. wow bu kullanıcı sayısı ile devam edemez bence çok bırakan oluyordur, olacakda. blizz'in şimdiki kadar kullanıcıya sahip kalabilirse çok başarılı olmuş demektir. :) ama bir sürü boş vakti olan adam yeni char açabilir veya 1 hafta ara verdikten sonra yeni başlamış gibi devam edebilir :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 amaç kalmıyo pek 60 olunca galiba... ben olmadım gerçide, yaklaşınca belli biraz yani şöyle çıkıp bilmemnereleri savuniyim, yada daoctaki gibi killed by hede killed by hede diye killspam yapiim diye amaç yok anca instance item sonra bgye git bgde çok açmıyo insanı 5-6 kere yaptıktan sonra... şöyle alliance bugün 5 kere kazandı hll olsun bugünlük bilmemnerde 5 tane guard fazladan spawn olcak gibi bi olayda yok bg bitiyo honoru alıp evine gidiyo milet :p kendi karakterinden başka şöyle herkesi etkiliycek amaçlar konsa şahsen beni daha iyi bağlar, belki bunlar gelir ilerki peçlerdede şimdi tık yok yeni instance yeni bg diye gidiyo..[signature][hline]trees and i are one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Oyuna öyküsel eklenti konmalı bir amaç için savaştığımız belli olmalı,veya raidler çoğalsa yine zevkli olur, sokak pvpsi artmalı, blizzard bunu yapabilir, belirli günler bgleri kapatıp actionların dışarı kaymasını sağlayabilir,bu haliyle 60tan sonra oyun sıkıyor gerçekten[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 26 Ağustos 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oyundaki tradeskilller daha komplike olsa cok daha gusel olurdu. 60taki instance olayina deyinmeyecegim bile ubrs den direk mc ye gecio oyun mc tabanli mc guildiniz yoksa oyun bitio warsada bitio cunku coo...k sikici bi yer..[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 valla "bir an önce 60 olmalıyım" derseniz 60 olunca oyunu bırakırsınız.. fakat bunun bir oyun olduğunun ve amacın zevk almak olduğunun farkına varırsanız oyun bitmez. e peki ben niye bıraktım? çok zamanımı alıyordu. ama yine de satmadım :D beni bekliyor :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 wow oynamıyorum ve dersler başladığındada elektro manyetikte kafama edileceği için oynayamacağım..fakat eğer oynasaydım gerçekten karakterimi "yaşardım" sanırım..ne bileyim..onunla dolaşırdım , bi tepeden manzarayı izlerdim..diablo oynar gibi LEVEL LEVEL LEVEL ın mantıgı yok[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 3. 60 karakterimi kasarken horde'a geçtik başka bi realm'da. level 23 olmuştum ki, dedim artık bu oyun bitmiş benim için. bıraktım ben de. ilerde tekrar başlamak da istemiyorum açıkçası, bağımlılık yapıyor çünkü. oyuna endeksli yaşamaya başlıyorsunuz ister istemez.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 BG oncesı tarren mıllı ve onun oncesı raid lerı ozluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 wow un olayı 60 da bitiyor zira 60 a kadar setimi tamamlarim staffimi alırım bilmemne gazıyla geliyoruz zaten. Set parcalarini topladikca tatmin oluyoruz. Şanslı olanlarımızın bu gazı mc ile, honor la,reputation la devam ediyor ve eninde sonunda bi noktada tak ediyor ve kapatıyoruz accountları :)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bencede bg,sokaktaki heyecanı çok ama çok baltaladı.Eskiden zaman zaman yakındığım stres altında dolaşmayı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 epic questler eklense outlands açılsa uğraşcak birşeyler olsa insanlar da sıkılmaz haliyle. en iyi ihtimalle 3 ayda bir yeni bir instance falan ekleniyor. biraz warcraft tarihiyle ilgili end-game questler eklenmeli[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hmm uodaki gibi kişisel şeyler ile uğraşmak olsa alsında insanlara uğraş çıkar. mesela ev almak, dekore etmek, sadece ticaret ve proflardan para kazanmak (daha etkin). en azından guild evleri olsa ya. guildin toplanma yeri olsa. yeni instacenler, alternatif bgler, reputation savaşları felan.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu konuda uo ile yarışabilecek bi oyun bilmiyorum ben. sürekli yeni şeyler , sürekli yeni uğraşlar , asla sıkılmıyordunuz. 7x olunca bile yapıcak çok şey vardı. ben lvl 60 olmadım , şu an fazla sıkılmıyorum . ama oturup düşününce lvl 60 da napıcam diye , o zaman kötü oluyo işte. napılır ki > instance , bg ... nedir bu , 2 seçenek :) burası kötü işte.[signature][hline]Furytear LvL 50 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Oyun tamamen bir kısır döngü, hiçbir zaman karakter kasma veya item toplama muhabbeti bitmiyor. Tam bitti diyorsunuz yeni bi instance açıolar 1 ay daha ora için harcıyorsun yani anlamsız. Oyunun pvpsi gördüğüm en kötü PvPlerden biri yani item kasayım diyorsun ama o itemlar üstünde durmaktan başka hiçbir işe yaramıyacak. PvPsi kötü neyse üstelik yaptığın pvpnin bi getirisi de yok yani pvp ile item alınması saçma daha da kötüsü verdiği itemlar güzel değil. Bir noktadan sonra sıkıcı oluyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yanarım yanarımda sonu böyle olacağı belli olan wowın daocu bitirmesine yanarım :) Başından beri belliydi bu hale geleceği ama zevkli pve özlemiyle millet girip oynadı daocun serverlarıda zaten azalıyodu wowdan sonra belki yarıya düşmüştür. Şu saatten sonrada tek tük olanlar hariç daoca dönüşde olmaz yada yeni başlayanların olacağını ise hiç sanmıyorum sanırım daocda miyadını doldurdu artık önümüzdeki mmorpglere bakıcaz piyasada oynanacak pek kaliteli mmorpg kalmadı benim açımdan middle earth online falan diyolardı hala çıkacakmı iptalmı oldu ondanda haberim yok ufukta yeni bi oyunda göremiyorum bende gittim osi accumu açtırdım yeniden 3-5 kişi yok paragondu yok dfyi dolanıp duruyoruz zevkli oluyormuş uzun bir aradan sonra hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 player a zarar veremiyosun UO gibi.. LOOT YOK LOOT[signature][hline]Corald -- Human Mage eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 lvl 60 olmuş bi playerın bu oyunda yapacağı 2 şey vardır raid ,bg lvl 60 olan arkadaşlarımız genelde yabancı dilleri yuzunden buyuk raid yapan guildlere giremiyorlar böylece item alamıyorlar item alamadıkları ıcın bg de o kadar ii başarı sağlayamıyorlar bu nedenle satıyorlar bazı arkadaşlarda misal ben iyi gir guilde girmek için yırtınıyorlar fakat guildlerin çoğu rec. closed (kayıtlar doldu) besides we are awfully full on shamans dio(classınızdan guildimizde bayağı fazla bulunmaktadır) diyerek bizi kıvrandırıyorlar misal benim infernal affairs guildine girme hayalım gibi .... sonuç olarak raid bg olmayınca insanlar bayılıyor ve alt karakter kasmaya üşenip karakterlerini satıyorlar veya alt karaktere kaptırıp normal karakteriyle oynamıyorlar[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 not infernal affairs deki arkadaşlar yanlış anlamasın sadece hayalım o guilddir oynadığım serverda ama adı üstünde hayal[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ozel bi nedeni olmayanlar (oss, is vs) oyunu arkadaslariyla oynamadiklari icin birakiyorlar. amacin lvl60 karakter gelistirip en iyi item'lara sahip olmaksa, bunu yaparsin ve yaptigin zaman oyun biter. ama amacin arkadaslarinla guzel vakit gecirmekse, ki bunun icin en iyi yol 5 kisi ayni anda baslamak ya da ayni 5 kisinin beraber oynamasidir, oyun zevki bitmez. tabi sikilirsin arada sirada ama oyunu birakmazsin, ara verirsin. karakterini satmazsin. ha tabi arkadaslarindan birisi cikarsa seniin de oyunu birakma ihtimalin artar. wow en iyi, TS acik, tanidigin insanlarla birlikte, yaninda bi kac litre kola ve su ile oynanir. (tabi verilen pizza siparisini de eklemek gerek)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tam 2 sene sonra warhammer online yi cikariyor mythic entertainment,resmi sitelerinde daocdaki sistemde yaptiklari hatalari artik analiz ettiklerini ve warhammer onlinenin de ayni daoc gibi bir pvp sistemine sahip olacagini belirtmisler,2 sene sonra dolacak yani daoc un miladi,daha var.Ayrica dunya kadar da oyuncu geri daoc a dondu wow un kalitesizliginin farkinda vardiktan sonra. wow da bir kisirdongudur,evet,sadece 2 ay oynadim fakat o sure de ne halt oldugunu gormeme yetti.20-30 bg ye girmis olsam dahi pvpnin ne kadar basit ve komik oldugunu da gormus oldum.Oyundaki modellemeler zaten rezalet.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 PvP yapanlar icin PvP'de hedefler, yapamayanlar (holy priest ühü) ve sevmeyenler icin de MC, Onyxia, BWL ve yeni eklenecek instancelar hedef olabilir. Bence asil keyif 60'tan sonra geliyor ya. Raid instancelar, item tamamlamalar falan. Ayrica dark iron falan toplayip dark iron setler yapmak, Thourium Brotherhoodla exalted olmaya calismak, AV exalted, WSG exalted ugrasmak, MC temizlemek, Onyxia öldürmek, BWL'de ugrasmak falan. Yani kisaca oyunu herhangi bir tek kisilik RPG oyunu gibi oynarsaniz, el mahkum sikilirsiniz Örnegin benim ana karakterim holy priest oldugu ve esyalarimi da tamamladigim icin (my ony. bwl haric) alt karakter actim bir adet gnome warrior, onu da pvp üzerine yogunlastiricam, biriyle aksam raidlere giderken, digeriyle istedigim zaman pvp yapcam : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Ağustos 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yine de sıkıyor :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bir şekilde öldüğümüzde eşyalarımız gitse giden eşyaları öldüren oyuncu alsa hakikaten pvp çok keyifli hale gelirdi ama pveciler kötü olurdu tabi :D . Birde mesela warrior oynaması en keyifli sınıf gördüğüm öte yandan warlocksa ancak bu kadar sıkıcı ve tek düze oynanışa sahip olabilir . Açıkcası wow daha tam oturmamış bir oyun bu hızla giderlersede anca 2 3 yıla asıl haline ulaşacak .[signature][hline]GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) 29 haziran 18.** Murtaza demişki : " böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar